Arkiv

Sök

måndag 18 oktober 2010

Goast!
Världens goaste bodylotion äger jag, den kommer ifrån Savon De Marseille, heter "Lait Corporel Extra Pur Rose" och doftar helt underbart av "Wild Rose". Så otroligt underbar! Det känns extra lyxigt att smörja in de nyrakade benen med den här innan man går och lägger sig, så som jag då gjort idag.

Annars har jag läst engelska-bok och tränat yoga/afrodans, nu ska jag återgå till engelska-boken, ska försöka läsa ut den ikväll. Imorgon har jag härlig sovmorgon, så vi hörs säkert då!

Och så måste jag ju såklart tala om den roliga nyheten att jag är med barn.. HAHA, skoja bara ;). Men den roliga nyheten är att ni är uppemot en 30 stycken som klickar er in här varje dag, otroligt roligt tycker jag! Så Välkomna, hoppas ni finner mitt lilla tidsfördriv till blogg roligt och någorlunda intressant, och välkomna åter! Lämna gärna en liten kommentar, det är så kul att få kritik på vad man gör. :)

Nu, bokmys, godnatt!

1 kommentar: