Arkiv

Sök

fredag 29 oktober 2010

Fredagen avklarad! = LOV!

Hej på er! Har precis haltat mig hem från bussen, var hos skolsyster idag och fick höra att hon instämde i att foten är vrickad, och så lindade hon in den med en ny linda. Så nu ska jag alltså försöka gå spökvandring med vrickad fot som, om jag vrider den lite uppåt, smärtar upp i hela vaden, KUL!

Men ja, det ska faktiskt bli kul med spökvandring! Får väl trycka i mig en alvedon eller något, och bara se till att bli riktigt rädd, hehe.

Annars har dagen bjudit på en massa, men främst kan man väl beskriva den som "hackad", alltså på facebook. Jag har varit väldigt aktiv på min facebook, fast JAG har bara skrivit ett enda inlägg, haha. Så ja, jag har visst haft ett förhållande, kommenterat en massa kul, gått med i en massa grupper och skickat vänförfrågningar till en massa random personer, haha. "Jag" alltså.

Men jag tycker bara att det är roligt, det lyser upp min vardag när det händer sådana här saker, och jag kan liksom inte sluta skratta åt det, haha. Nu är det i alla fall höstlov!!!! Och det känns som att jag kommer få plugga en del på det ändå, men bara känslan av att få sova ut på morgonen, den är så fantastiskt, jävla go alltså! JIPPIE!! 

2 kommentarer:

  1. höstlov for the win! :* Och stackare men vi ska ha kul ändå, vi kan ju alltid bära dig ;) pussi

    SvaraRadera
  2. haha, ja höstlov!<33333333 :D pussar!

    SvaraRadera