Arkiv

Sök

tisdag 12 oktober 2010

Don't tell anyone, but under these clothes I'm naked.

Idag har jag verkligen känt mig naken.. Jag glömde mina kära, fina, älskade Margot MacBook hemma! JAG GLÖMDE DATORN!!!

Som tur var så behövde jag den inte direkt, så jag kunde väl inte valt en bättre dag för detta, men ändå, jag glömde den! Usch, det gör jag aldrig om... fast det var i och för sig mycket lättare att bära väskan, haha ;). Och det ska jag säga er, att det var inte helt fel efter den djävulska idrottslektion vi hade i dag, vi sprang ca en halv mil på typ 20 minuter, i rätt högt tempo. Intervallträning även kallat.

Och mitt mål från och med nu är fan att ut och springa en gång i veckan, jag kör igång på torsdag, för i dag har jag redan dött en gång, och i morgon är det aerobics. Men jag måste träna upp min kondition, herregud, verkligen!

Jaja, just nu sitter jag och pluggar lite, eller ja, jag har pluggat klart matte nu, har prov i morgon. Läste också nyss in sammanfattningen som står i boken på min mobil, och sitter och lyssnar på det nu. Det låter jättekul, jag läser typ: "Mer om prefix kan man läsa om på sidan 46, men det är ju jättekul att läsa, för ni kan ju inte direkt bläddra fram till sidan 46, för ni har ingen bok."  Ofta liksom, jag låtsas liksom att jag berättar för någon, ungefär som jag tänker nu när jag sitter och bloggar, haha.

Nu ska jag kika på DH eller på matchen mellan Sverige-Holland. Tack och hej, leverpastej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar