Arkiv

Sök

söndag 24 oktober 2010

Deutsch!

Hallo! Här sitter jag och pluggar tyska... Eller nja, jag sitter snarare och facebookar, men det är ju så mycket roligare. Men jag måste faktiskt läsa på, så har väl inget annat val, om jag inte vill gissa mig till svaren på provet imorgon... Och det är jag inte så säker på om jag vill, haha. Ute är det grått som jag vet inte vad, men jag har tänd ljus och ska nog göra mig en kopp té sen, då blir man lite mer taggad för att plugga i alla fall. Annars håller pappa på att hamra, borra och hyvla utanför min dörr, så jag har fullt upp med att fånga upp saker som flyger ner från hyllorna ovanför skrivbordet.. Och oljud för han också, det är synd om mig idag känner jag!

Jag vill inte ha tyskaprov imorgon, jag vill inte ha måndag och ny vecka, jag vill inte ha en massa engelskaläxor, men jag VILL ha lov! Och det är bara en vecka kvar tills dess, såå gött!

Annars vill jag även dra till Brighton nu på direkten, vore inte helt fel alltså! Är det weird att börja packa i oktober för en resa man ska göra i juli??? Det är det väl inte heller, jag kan väl åtminstone får skriva en packningslista? :D Jo, men det ska jag nog göra faktiskt, haha, när jag har pluggat en stund...

Ett tips till alla er som har tråkigt är också att lyssna på tysk dansbandsmusik, det låter jätteroligt, jag lovar, hahaha! HÄR får ni en låt av mig, lyssna på den så får ni säkert ett leende på läpparna ;).

Hur kommer det sig att jag alltid känner mig trött, tråkig, sliten och äcklig på söndagar?? Spelar inte ens någon roll om jag duschar.. haha. 

3 kommentarer:

 1. gaska upp dig Ägnäs, det blir vad man gör det till, right? hehe.
  Jag njuter av en riktig mys helg faktiskt, skiter i att jag är trött och sätter mig och tittar på regnet, tänder lite ljus, käkar lite after eight och njuter av att det är tyst. Inställningen spelar roll! Ha en bra söndag trots allt! och messa mig om du dör av tristess! ;))

  puss

  SvaraRadera
 2. helt rätt Ulli! :D jag ska ta dina fina tips och göra den här söndagen till en mysig dag trots att jag är trött, men just nu har jag rätt kul faktiskt, eldar penna och grejer, haha x)

  jag kan messa dig ändå, utan att va nära döden :P ;) puss på dig!

  SvaraRadera
 3. haha bra det agnes! tänk dig att jag sa AGNES med betoning ;)
  jaa gör det, även fast det är måndag nu :p

  PUSS!

  SvaraRadera