Arkiv

Sök

måndag 11 oktober 2010

The day.

Mm, vad har denna måndag medfört till världen egentligen? Ja, för mig har den nog mest bestått av sötsug, huvudvärk och trötthet. Menmen, sådana dagar måste ju också finnas ibland, så det är bara att hoppas på en god natts sömn och sedan ta nya tag i morgon. Under kvällen har jag suttit vid datorn, tränat afrodans/yoga och nyss var jag nere och duschade, fastnade vid facebook en stund innan, haha.

Har också kommit på hur fruktansvärt dålig jag är på att plugga, jag bara lägger allt på framtiden och hoppas på det bästa, haha. Har 50 sidor att läsa ur min engelska bok, sedan ska det skrivas en "book diary" på det, och 15 ord ska översättas och skrivas med 3 gånger. Sedan har jag matteprov på onsdag, och även om jag nog kan det mesta, så skadar det ju aldrig att kolla igenom allt en sista gång. Så i morgon lär jag få häcken full med skolarbete, och då finns det inte en chans att jag kan "kolla facebook" hela tiden, för då försvinner koncentrationen och hela pluggandet är förstört.

Men vi fick MVG på vår muntliga redovisning om DN's valbevakning i svenskan i alla fall, hur det gick till har jag inte en aning om, men nöjda blev vi så klart!

Nu ska jag läsa lite innan sömn, hörs i morgon!


Jag innan träningen förut.

1 kommentar:

 1. LOVISAMASTEROFFTHEWORLDJOHANSSON11 oktober 2010 22:17

  Klart du vet hur det gick till!
  om inte ska jag förklara det för dig;
  Grym fakta + Grym keynotepresentation = MVG! :'D
  Sedär nu kommer jag få mvg i matte också ;)

  SvaraRadera