Arkiv

Sök

lördag 9 oktober 2010

Cleaning.

Och det är inte alls konstigt att jag gång på gång istället hamnar här framför datorn istället för att fortsätta med städningen, så tråkigt som det är. Idag har jag i alla fall varit i stan med mamma och bröderna, köpte lite smått och gott som vi ska mumsa på i kväll och på Ö&B hittade jag en whiteboard. Och jag tror nog ingen av er ens kan tänka er hur mycket jag alltid velat ha en whiteboard. Och nu när jag hittat en som passar, som är lagom stor, som jag får plats med, ja då liksom sprids det en värme i magen varje gång jag tittar på den, haha. Okej då, så himla speciellt är det väl inte med den, men jag är nöjd med mitt köp och det är väl det som räknas.

I kväll kommer mina lovely tjejor hit, ska bli jättemysigt att bara umgås, snacka, mumsa på en massa gott och bara mysa. Det är ju så när man börjar olika klasser, man hinner helt enkelt inte umgås lika mycket som förr då man umgicks hela dagarna i skolan. Nu förtiden har man tur om man åker buss till och från skolan tillsammans några gånger i veckan. 

Nu ska jag minsann ta tag i städningen och lägga var sak på sin plats, sedan dammsugning. Laterrrr. 


Det är lite halvklurigt sådär att skriva spegelvänt, så att ni ska se vad det står när jag tar foton med web-kameran, haha, men jag klarade det till slut.

2 kommentarer:

  1. hehe kul med whiteboarden ;)! Ser fram emot ikväll, lär bli mys fo shoe! puss!

    SvaraRadera
  2. Ska bli urmysigt ja! :D Puss puss

    SvaraRadera