Arkiv

Sök

måndag 25 oktober 2010

Chillar!God kväll! Här sitter jag vid skrivbordet och chillar med musik, pyjamas och uggs på fötterna, haha. Ska gå och tvätta bort sminket nu, och sedan blir det en dejt med sängen. Jag måste säga att jag fullkomligt älskar läxfria dagar! Och sovmorgon, som jag har imorgon.

Fick en kommentar förut från en tjej som kanske ska börja i min klass, Anna, om att min blogg var rätt ego, när hon såg alla bilder. Haha, ni skulle bara ana hur glad jag blir när jag hör sådant! Därför att min blogg är en "ego-blogg", den handlar om mig, skrivs av mig, jag lägger ut bilder på vad jag vill och om ni tycker att det är roligt att läsa och att kika in här, så är det klart att jag blir glad! Men den huvudsakliga orsaken till att jag har min blogg är för att jag vill kunna säga vad jag vill, när jag vill, och det får man på en blogg. Jag har aldrig varit särskilt bra på att sköta en mode-blogg, inte heller är detta en ren humor-blogg, den handlar in om något speciellt intresse, men den handlar om mig. Den är jag! Jag överdriver inte (oftast inte i alla fall) i bloggen, jag har inget alter ego, och jag är bara mig själv i min blogg. Visst är det underbart! :D

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på avsnitt 3 av gossip girl. Puss och godnatt!

2 kommentarer:

  1. I din blogg ser man verkligen hur himla härlig du är som person! keep it up! ;)

    SvaraRadera