Arkiv

Sök

söndag 10 oktober 2010

BBBRIGHTONNNN!!!

JAG SKA ÅKA PÅ SPRÅKRESA!!! :D

3 veckor till Brighton i Storbritannien, den 6/7-11 bär det av, och det ska bli så sjukt, fantastiskt, underbart roligt, åh vad jag längtar!! Får lust att börja packa nu på en gång, haha. Det ska bli så kul, en dröm som går i uppfyllelse, jag är så glad så jag knappt vet hur jag ska visa det ens! haha ;)

TACK för den fantastiska presenten, Mamma och Pappa, jag tror att jag behöver lite tid för att smälta det här nu... Kanske ska ta mig en promenad och bara skrika av glädje, eller sjunga en sång, eller göra lyckoskutt, det ska bli sååååååååå otroligt roligt!!!

Ville bara säga det, haha, nu ska jag ta den där promenaden, och sedan ska jag nog plugga lite, men vad jag vet, är att hur tråkigt det än är så kommer jag göra det med ett leende på läpparna, 
för jag är så himla glad! :D


3 kommentarer:

  1. ÄÄgnes grym blögg, den e väldigt.. DU :D Linnea

    SvaraRadera
  2. Fy fasiken vad jag e avundsjuk på dej!!;P<3
    Kramar

    SvaraRadera