Arkiv

Sök

tisdag 19 oktober 2010

Att sova...

...till halv 9 en helt vanlig tisdagsmorgon, är inte alls fel ska jag be att få tala om. Man liksom känner hur kroppen hinner vakna till ordentligt, hur man piggnar till och att åka med bussen till skolan 09:30 känns inte alls lika hemska som att ta bussen 07:30... Nu sitter jag i alla fall i skolan och ska läsa tre artiklar om Kongo hämtade ur DN, är också riktigt sugen på varm oboy så får la ta mig en sväng ner till cafeterian om en stund.

Och så vill jag hälsa till min kära vän Lovisa, bara för att hon sitter här bredvid mig och försöker koncentrera sig medan alla andra pratar och spelar musik, stackaren, haha. Och så för att jag vet att hon kommer läsa det här snart! :) Så: HEJ!

Okej, nu ska jag läsa, vi hörs säkert senare! Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar