Arkiv

Sök

söndag 3 oktober 2010

3 oktober.

Hej! Kom nyss upp ur duschen, har ägnat de senaste timmarna åt först en lång promenad och efter det har jag målat dörrar nere i källaren. De ska gå från mörkgråa till vita, och det handlar om 7 dörrar, så det är lite pyssel, men rätt kul är det i alla fall. Och framförallt ett helt okej tidsfördriv. Några fina foton tog jag även under promenaden, men eftersom min kamera fortfarande(!) vägrar samarbeta med Margot, så får ni se dem när jag orkar logga in på en annan dator och fixa.

Nu ska jag dricka jordgubbssaft, eller kanske koka en kopp the. Som de flesta andra söndagskvällarna brukar det ju även visas en någorlunda hygglig film vid 21, så det ska jag väl också kolla upp hade jag tänkt.

I morgon är det måndag och nya tag, ska bli härligt tycker jag, förra måndagen låg jag ju utslagen med matförgiftning och var hemma från skolan och allt. Men det är fantastiskt hur snabbt man glömmer, jag hade faktiskt ont i magen ända fram på onsdagen, men nu när det är borta förtränger man det snabbt. Men det är väl skönt det, vore ju inte kul om man gick omkring och tänkte på hur ont man haft hela tiden, haha. Men i alla fall, som sagt, ny vecka, nya möjligheter!

Godnatt med er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar