Arkiv

Sök

torsdag 16 september 2010

Taggar spex!Klockan 17:00 är det spex i skolans aula, så det ska jag dra iväg till om en stund, bussen går 16:00. Beställde också klipp- och sling-tid på måndag nästa vecka, kände att det var välbehövligt, håret är så risigt just nu så jag vet inte vart jag ska göra av det. Men nu ska det fixas i alla fall, gött att få en tid så snart!  Ha en fin kväll, i morgon är jag ledig! 
.

5 kommentarer:

 1. Kul med slingor, blir det ljusa eller mörka? :)
  Men jag fattar vad du menar, man känner för lite förändring lixom ;)!
  Spexet var fun :)
  Vi hörs, ha en bra helg! kram

  SvaraRadera
 2. LOVISAMASTEROFFTHEWORLDJOHANSSON17 september 2010 18:09

  nu vill vi ha bilderna från campingen! :D

  SvaraRadera
 3. U: tror det blir ljusa slingor, men kan hända att det blir lite av varje också, heheh :).
  Spexet var trevligt och parketten var sjukt kul, men festen du var på var troligtvis också väldigt roligt! detsamma, kram!

  SvaraRadera
 4. Lovisatönten: de har jag lagt ut nu :D

  SvaraRadera
 5. LOVISAMASTEROFFTHEWORLDJOHANSSON18 september 2010 00:14

  Bra! :D

  SvaraRadera