Arkiv

Sök

söndag 5 september 2010

SUNDAY!

HI EVERYBODY! 

Igår var jag i stan tillsammans med mamma och småbröderna, men jag tog snabbt avstånd från dem och gick själv istället, haha. Hittade mig ett par jeans, perfekta, blå, tajta, I like them! Köpte även ett par höstskor, ville egentligen ha ett par bruna, men hittade inget bra så det fick bli ett par svarta. Men de jag hittade är ascoola (enligt mig) och satt som en smäck! På JC där jag köpte jeansen hade de också REA på lite smycken så ett par örhängen (10kr) och ett flerpack armband (20kr) fick också följa med. Jag är nöjd, men nu får jag nog hålla upp lite med shoppingen ett tag, känns ju onödigt att köpa grejer bara för köpandets skull!

Efter stan igår var jag med Sofia, vi hittade på en massa bus, haha, mycket mysigt! På kvällen hamnade jag än en gång framför datorn, vilket inte kändes sådär överdrivet roligt direkt, men det fick väl duga ändå. 

Idag har jag påbörjat storstädning i mitt rum, men tog en paus nu (och får väl se när jag fortsätter, haha) det är så dammigt så bara en dammsugning gör så gott att man kan se skillnaden med blotta ögat. Usch vad äckligt egentligen! Har även satt upp en tavellist som jag ställt mina priser på, och funderar på hur jag ska göra för att få som bäst ordning i min skogarderob, det är ju så tråkigt (och fult) när allt bara står intryckt! Skor är ju så fina, och då vill man ju ha dem ståendes i ordning så man kan visa upp dem också..
.

2 kommentarer:

 1. oh jag vet precis vad du menar, är galet shoppingsugen, men no cash. -.-!
  Hahaha, minns när Fia & jag var hemma hos dig och provade dina skor, det var kul! ;)

  PUSS!/u,

  SvaraRadera
 2. mm, inte alls kul, pengar borde växa på träd! ;)
  hahahah, jaa just det ja, det var roligt det! ;)

  SvaraRadera