Arkiv

Sök

söndag 26 september 2010

Söndag 26/9-10

Hej! Kom hem från Amanda för en stund sedan, där har jag tillbringat helgen. Eller ja, i fredags var jag ute på festligheter tillsammans med Hannah, skitkul! Och igår ägnade jag dagen åt att skriva klart två grupparbeten och fixa lite, för att sedan på kvällen bli skjutsad till Amanda.

När jag kom dit hängde vi lite vid datorn och snackade om allt mellan himmel och jord, sedan åt vi thaimat, mums, och sedan sjöng vi singstar heeela kvällen! Så roligt var det! Men jag hade väldigt ont i halsen efter det, haha. Gick och la oss, och låg ett tag och pratade om allt mellan himmel och jord, vi somnade vid halv 3 tror jag. Sedan vaknade jag vid typ 06:30 för jag hade ont i magen, och efter det kunde jag inte riktigt somna om, så kan väl inte direkt  säga att det var mitt livs bästa natts sömn, menmen. Vi gick upp och åt frukost vid 11:00 ungefär, och efter det har vi ägnat hela dagen åt att leka modeller, med Amandas lillasyrra som fotograf, haha. Det blev faktiskt en hel den fina foton, så när A lagt upp dem på facebook lär ni väl få se några här också. Nu ska jag dra mig till teven tror jag. Hoppas att ni haft en härlig helg, det har jag! :D

Puss och Kram.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar