Arkiv

Sök

torsdag 30 september 2010

Positiva dagen!

Hej på er! Kom nyss till skolan, har samhällskunskap, men eftersom vi redan är klara med vår uppgift fick vi välja vad vi ville göra. Eller som läraren sa: "Ni kan ju jobba med en annan uppgift... eller så kan ni välja att sitta och ha det trevligt en stund." Gissa vad man väljer.....? VI HAR DET SÅÅ TREVLIGT!

Kom ihåg att det är positiva dagen idag också! Sprid lite glädje och positivitet omkring er, allt går om man bara vill, ha det great! Hörs senare, pusshej.

Idag fixade jag mig, åt frukost och rusade iväg till bussen på 20 minuter sammanlagt... Och då hann jag till och med göra en inbakad fläta på mig själv... Jag är så bäst! Däremot smink..det är ju överskattat..det är så mycket enklare att gnugga sig i ögonen när man inte har mascara, fast man ser ju lite trött ut.. Men det väger jag upp med ett stort leende! ;)
.

2 kommentarer: