Arkiv

Sök

tisdag 14 september 2010

Packar!

Imorgon drar jag och min klass till Källby Ängar för tältning och gemenskapsdagar för klassen. Vi cyklar iväg runt 09:00 (eller ja, då kommer de andra hit, eftersom jag redan bor i Källby behöver jag inte ta mig till Lidköping först för att sedan åka tillbaka, hehe) och vi åker till äventyrsgården där vi ska hålla till några timmar. Efter lunch cyklar vi vidare till Källby Ängar/Lasses grotta där vi ska hålla till.

Som ni kanske förstår behövs det en del packning till den här utflyckten..jag menar det är ju inte direkt varmt ute såhärdags på året. Så en mängd varma kläder, sovsäck, filt, liggunderlag, kudde, mat, godis, hygienartiklar och en massa annat håller jag på att packa nu. Det ska även få plats på cykeln, så det gäller att packa praktiskt och smart. KUL!

Jaja, dricker cola med isbitar i för att hålla humöret uppe, och det här SKA gå! :)
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar