Arkiv

Sök

onsdag 8 september 2010

ONSDAG.

Nyss när jag pratade i telefon med söta Sofia.

Idag har varit en annorlunda dag. Jag försov mig och fick slänga mig iväg till tåget, som tur var kom jag med, men det var med nöd och näppe minsann. Sedan släpade jag min urtunga väska till skolan, och slängde in den i skåpet. Hämtade matteboken och gick på lektion. Sedan hade vi studiepass, då vi mest satt och pratade bort tiden och satt vid facebook, men fick ändå lite gjort på våra arbeten om DN och Centerpartiet. Sedan lunch, och ännu lite mer studiepass. Engelska, då vi fick skriva prov och sedan slutade vi. Jag stack i väg till mormor, åt hos henne och påbörjade sedan lite lapputdelning, men jag gav upp. Spelade istället kort med mormor och vid 18:30 mötte jag upp mina föräldrar och gick på föräldramöte. Höll på att somna, såå tråkigt var det. Och nu sitter jag här och ska strax gå och lägga mig. Det var min dag det, hoppas ni haft en fin onsdag! Hörs imorgon! Godnatt.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar