Arkiv

Sök

onsdag 15 september 2010

Mmm, hey ho, lets go!
Tog lite oseriösa egobilder med webcam  nu innan jag ska packa ihop allt och göra i ordning allt det sista. Kommer ju sakna lilla Margot, ni får tänka på att jag faktiskt ska klara mig i ett helt dygn utan att känna värmen från hennes batteri, knappra på tangenterna, ta egobilder med webcam och "bara checka Facebook lite snabbt innan läggdags". Okej då, jag överdriver en aning, klart jag kommer klara mig utan dator, herregud, men det var ju en bra ursäkt till att få ta ännu fler egobilder, hehe. 

I alla fall, klockan 09:10 ska jag möta upp klassen vid Källby pizzeria, så då gäller det att man är färdigpackad, och dessutom ska ju allt få plats på cykeln... Jag kör på jeans, linne, cardigan och gummistövlar idag. Och dessutom har jag packat med en massa varma kläder + filt, så jag ska nog klara mig minsann. 

Men blogginlägg får ni klara er utan tillsvidare, jag har så klart med mig kameran, så när jag kommer hem  får ni se lite fina bilder från utflykten. Ha nu två riktigt grymt bra dagar, det tänker jag ha!
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar