Arkiv

Sök

måndag 20 september 2010

Måndag!

Godmorgon på er! Här sitter jag och har precis sminkat mig, klätt på mig och ska strax dra till frukostbordet för en snabb visit. Klockan 08:40 går bussen/tåget, så då beger jag mig in mot staden. Men skolan börjar inte förrän 11:50, så jag ska passa på att besöka frisören först, för att få lite ordning på frissan. Klippa det och slinga det ska jag göra, och förhoppningsvis blir det finemang.

Annars är jag glad för att Alliansen får behålla stadsministerposten, tycker inte att Mona skulle klarat av den. Däremot att SD kom in med 20 mandat i riksdagen, det är skandal och skamligt. Gillar man Sverige ska man inte rösta på Sverigedemokraterna, men tydligen finns det de där ute som faktiskt är emot vårt eget land. Fast jag vet ju inte heller hur detta kommer utveckla sig, det kanske blir kanonbra, men jag måste säga att det känns som ett steg bakåt att rösta in ett parti som stöder främlingsfientlighet och istället för att låta ALLA ha lika rättigheter och möjligheter, ser de ner på en folkgrupp. Hitler kan jag skämta om, för han är död och begraven, och det är på skämt. Men SD, det är på allvar.

Det är så här jag ser på det här, jag kanske yttrar mig fel och så, för jag är inte helt insatt i detta, men i det stora hela är det så här jag tycker om valet igår.

Nu frukost!
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar