Arkiv

Sök

fredag 3 september 2010

I'm the best, I'm the master, I'm Agnes.

Kom hem för typ en halvtimme sen från skolan, har varit en oerhört slapp dag med enbart studiepass (där halva tiden dessutom gick åt till klassråd där jag fick vara ordförande (det är som det jag trivs bäst, haha) och vi gick igenom en massa tråkigheter.) och naturvetenskap. Inte särskilt jobbig dag alltså, och det är ju gött en fredag som denna! Ikväll har jag hört ryktas om lite festligheter men tror minsann att det får bli en hemmakväll ändå. Igår struntade jag i promenaden och hade High School Musical-maraton med Margot (macbook) men jag hann bara se 2 av 3 filmer så tänkte se den tredje idag. Men jag har inte riktigt bestämt mig än, bara känner inte för fest just nu..

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan får jag väl hitta på nåt kul eller så kollar jag på filmen redan nu, haha. Ha det fint iallafall, vi hörs!
.

2 kommentarer: