Arkiv

Sök

onsdag 29 september 2010

HUNGRIG!

Tjenamors! Sitter i skolan och har så kallat studiepass, då vi får tid att arbeta med vad vi vill egentligen, och vi får själva ta ansvar för att ta vara på tiden. Och det går väl... sådär... Jag sitter vid facebook och spelar spel, haha. Och så är jag så fruktansvärt hungrig. Håller tummarna hårt för att det är god och ätbar mat till lunch, annars får jag nog ta och köpa en smörgås eller nåt, för annars kommer jag seriöst dö av hunger. 

Vi ska sitta här ett tag till och "plugga", sedan lunch, och efter det studiepass igen, haha. Men det är gött med en slapp dag idag vill jag lova! Klockan 13 ska vi få författarbesök, så då ska vi hänga i aulan en stund och lyssna på en person, vid namn Niklas Krog.

Citat Lovisa nyss: "Nu har vi suttit här i 40 minuter, och inte gjort nånting!"

Så kanske ska man ta tag i tiden lite? Fast ne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar