Arkiv

Sök

tisdag 21 september 2010

Good night, sleep tight...

Såhär ser jag alltså ut den här kvällen...helt slut vill säga. Ska strax ta och gå till sängs hade jag tänkt, men så kom jag på att A skulle ringa om en stund, så jag får tvinga mig själv att stanna uppe lite till. Imorse var det en sådan morgon när man bara vill ligga kvar under det mjuka, varma, tjocka, mysiga täcket, det var kallt, mörkt och regnet smattrade mot rutan. Men upp kom jag i alla fall till slut, och så begav jag mig till skolan. Idag har vi haft tyska, samhällskunskap och idrott. Var helt slut när jag kom hem, och somnade en stund i fåtöljen framför teven.
Min kväll kommer se ut såhär:
*en kopp te
*några inlägg från den här bloggen
*samtal från A

Och sedan ska jag gosa ner mig i sängen, och mitt mål är att vara så oerhört pigg och utvilad som bara är möjigt imorgon, hehe. Puss och godnatt med er! 
.

1 kommentar:

  1. att man inte vill lämna sängen på morgonen när det är så kallt :(!
    men det låter bra det, var du så pigg som du ville då? :)
    Vi hörs! kram

    SvaraRadera