Arkiv

Sök

måndag 13 september 2010

Borde egentligen sova...

... men istället halvligger jag här vid datorn och saknar Öland. Läser en fin tjejs blogg (som jag träffade där), kollar på bilder på Facebook och bara allmänt saknar de två underbara, helt oförglömliga veckorna jag spenderade på Öland i somras. Lars Winnerbäck-konsert, Party, Sjukt härligt folk och framförallt 4 helt underbara, supergoa tjejer! Det är så mycket fina minnen och allt var så enkelt och fint där och då. Ingen som dömde en eller hade förutfattade meningar, ingen som visste vem man var, alla gav varandra en chans, och det var så grymt roligt! Jag har så många saker som jag minns därifrån, från första till sista sekund jag var där. Nästa sommar lär jag spendera MINST 1 vecka på Böda Sand. Men innan dess (och det var hit jag ville komma, hähä) kommer kanal5 sända ett TV-program som ska heta "Böda Camping" i höst, som spelades in medan vi var där. Så förhoppningsvis finns jag med där i något litet hörn, hehe, så då vet ni vad ni ska titta efter.. ;)

Men nu ska jag samla ihop alla papper och böcker som ligger i min säng, och därefter blir det jag som intar drömmarnas land under mitt underbara täcke! Imorgon väntar skolfoto och handling inför lägerskolan med klassen. Hörs, godnatt!
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar