Arkiv

Sök

måndag 20 september 2010

Afrodans, val, plugg, te, godnatt!

Godkväll på er. Den här kvällen har jag ägnat åt afrodans, när jag kom hem och hade duschat kollade jag lite på en intressant debatt om "efter valet", om dess följder och liknande på SVT. Sedan satte jag mig framför datorn, checkade facebook lite snabbt, och efter det gjorde jag något jag verkligen behövde göra.

Jag loggade ut från facebook och stängde ner den sidan. Sedan tog jag upp "DN.se", dokumentet med manus och keynote-presentationen. Och så satte jag mig ner och skrev. Jag koncentrerade mig verkligen, bet ihop och jobbade. Efter en stund gjorde jag en kopp te också, och sedan har jag helt enkelt suttit här och bara försökt få lite koll på vad som behöver göras inom arbetet, hur vi ska gå vidare på nästa lektion och sådant. Det är nämligen så att det inte har hänt sådär jättemycket på lektionerna den senaste tiden, man har pratat bort tiden och slösurfat på datorn istället för att arbeta. Och jag får prestationsångest efter ett tag, när jag inte kommer framåt i ett arbete, när jag inte förstår uppgiften riktigt, då får jag tillslut panik. Det låter allvarligare än vad det är, men det är sant. Så nu känns det lite bättre, men det krävs nog (tyvärr) fler sådana här kvällar. 
Webcam är fortfarande en god vän, speciellt eftersom jag inte får till överföringen från min digitalkamera till datorn. Då får webcam-bilder duga gott, och på bilden ovan ser ni mig för en stund sedan. Koppen köpte jag i Italien, och den är en alla hjärtans dag-present från mig själv till mig, haha. Nu ska jag gosa ner mig under mitt goa vintertäcke. Godnatt gott folk!
.

2 kommentarer:

 1. Sv. hihi förstår detta:) riktigt snyggt!

  Jo allt e bara bra med mej. jag trivs skitbra i klassen o det e för en gång kul med skola:)
  hehe jag saknar inte mötena!! hihi men jag saknar dej!!<3
  Hur e allt på Dlg da? o på samhäll?:)

  Du, ha det bäst oxå! hoppas att vi träfaar på varandra nån gång snart!:)
  puss<3

  SvaraRadera