Arkiv

Sök

onsdag 1 september 2010

1 september!

Idag har det varit en heldag i Lidköping för min del. Först skolan mellan 08:00-13:30, där vi räknade matte, fick våra macbooks (den heter härmed Margot förresten!), fick lära känna dem och låna en engelsk roman på biblioteket. Sedan gick jag till mormor och vi åt pannkakor med sylt till mellanmål och spelade kort. Sedan tog vi och sov lite på maten, haha, vaknade när mamma kom vid 17:00, powernap var ordet!

Så fikade vi lite med mamma också, och sedan bytte jag och mami om till träningskläder och 18:30 befann vi oss på korpen och gick på work-out. Svetten rann men det var jäkligt härligt att röra på sig! Efter dusch och ombyte handlade vi mat och vid 21:30 kom vi hem. Nu har jag precis ätit mackor med nutella på och sitter här och slappar, fasar även inför en grym träningsvärk i magen, ryggen och axlarna imorgon...inte skönt.

Nu ska jag sysselsätta mig med lite bloggläsning och sedan är det dags att gå till sängs. Imorgon börjar skolan 08:00 igen, och vi ska använda våra datorer åtminstone på samhällskunskapen!

Sov gott, pusshej.
.

1 kommentar: