Arkiv

Sök

lördag 21 augusti 2010

Trött tjej.

Hej. Eftermiddag och lördag. Grått och trött. Jaa, det känns verkligen att sommaren är i stort sett över och att höstterminen börjar på måndag är inte alls helt otänkbart. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Just nu är jag inte nervös inför det här, kanske kommer det imorgon kväll så att jag knappt kan sova just kvällen innan. Kanske..eller kanske inte, får väl se, men det är ju inte direkt så att världen ska gå under, jag ska börja en ny klass med en massa nya härliga människor att lära känna. Och just nu har jag inte ens lust att försöka luska ut vilka personer det kan vara, jag får helt enkelt se på måndag morgon under uppropet.

Idag har vi iallafall varit i stan, hela familjen. Köpte nu skolväska, pennfack, mapp, penna, kollegieblock och orangefärgade stift till stiftpenna. Alltid kul med lite nya sådana saker. Sedan köpte vi med oss baguetter hem till lunch. Efter det har jag suttit och pillat lite med att lägga i olika pennor, sudd, osv i det nya pennfacket. Ska också såklart fota den nya väskan och visa den här, men för tillfället är jag så otroligt trött att jag nog ska lägga mig och läsa en stund först och kanske ta en liten powernap.

Be kind.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar