Arkiv

Sök

tisdag 24 augusti 2010

Tisdag 24/8-2010

Tjenamors! Idag har andra dagen i skolan avklarats och det kändes bättre idag, lektionerna satte igång, började med Tyska, sedan Samhällskunskap och sedan håltimma för att sedan avsluta med en kort genomgång i idrotten. Fick sluta tidigt från alla lektioner, och det var riktigt slappt! Imorgon är det bara matte som står på schemat, och sedan har vi studiepass (man får studera under eget ansvar), så det lär ju bli chill!

Annars åt jag nyss lite mellanmål, men ska strax ta lite flingor med sirap på (blir som frosties) och fortsätta läsa "Så länge vi båda andas". Kanske ger mig ut på en snabb promenad lite senare också, jag märkte hur skönt det var igårkväll när man kom hem från promenaden och tvättade av sig och sedan bytte om till myskläder, det var skönare att gå och lägga sig då också. Och så sov jag riktigt bra inatt!

Men nu återgår jag till läsningen, ha't gött!

2 kommentarer:

  1. MYSKLÄDER, är bananas med huvudvärk så ska dra mig till tv:n, träna kan jag göra imorgon, eller så! hörs! PUSS!

    SvaraRadera
  2. okej, sötnos bli av med huvudvärken med en gång! :* Vi hörs&ses! <3

    SvaraRadera