Arkiv

Sök

måndag 16 augusti 2010

Söndermarken.

Här sitter jag och Gjorde nyss ett test på facebook, där man fick reda på vad Justin Bieber skulle säga till mig, om jag skulle träffa honom. Det första svaret var: "Du borde verkligen tvätta ditt hår." Och jag tycker att det är bra att han är ärlig, haha. Sedan kom jag på att man kunde rådfråga om och om igen, och då var det inte lika roligt igen, för då kunde man klicka tills man fick ett bra svar. Jag slutade när jag fick svaret: "Vill du gå ut och äta med middag med mig ikväll?". Efter det var jag nöjd, haha.

Annars då, joo jag har (äntligen) svarat på mail från Isaac, tänkte även skicka iväg ett tyskt mail till en vän, men kan verkligen inte förmå mig till att koncentrera mig på tyska just nu, och då går det åt fanders. Lars Winnerbäcks DVD som vi köpte på konserten, på Öland, spelas för fullt i vardagsrummet, och jag sitter bara här och bara njuter. Ganska bortdomnad är jag om jag får säga det själv, men antar att det är så det blir när man hänger vid datorn hela dagen.

Men bara för att komma igång lite, ska jag lägga mina snickerskakor i kylen nu, och sedan ta en snabb promenix. Imorgon kommer bästavän till mig, mysigt! Ciao.
.
gamla svarta jeans från Ullared♥svart linne H&M♥randig tröja Kappahl
.

1 kommentar: