Arkiv

Sök

söndag 22 augusti 2010

Sommarens sista dagar.

Hej på er! Sista sommarlovsdagen och den är dessutom påväg mot sitt slut. Jag har tagit vara på den här sista helgen av sommaren genom att umgås med Hannah igårkväll, vi åkte kickboards och hade väldigt roligt. Åkte även hem till U med dem på kvällen och skrämde livet ur henne och hennes föräldrar, haha. Sedan åkte vi hem till Hannah och hämtade "Bee Movie" och sedan gick vi hem till mig och började kolla på filmen. Fast vi somnade typ efter en timma, så vi gick och lade oss istället, och kollade klart på filmen imorse. Mycket mysigt, om man bortser från flugan som envisades med att väcka oss imorse, haha, en väldigt enerverande liten sak!

Idag tog vi sedan en liten promenad, gick ner till vattnet och doppade fötterna, sedan hem till Ulrike igen för att säga hej, därifrån cyklade vi sedan till Sofia och överraskade henne mitt i gräsklippandet, haha, kul! Sedan satt vi där en stund i skuggan och pratade om skolstarten imorgon och om allt möjligt, mysigt att bara träffas ibland! ♥

Sedan hem för sen lunch, och sedan satte jag mig och läste en stund. Råkade också somna, och nu befinner jag mig i någon slags sötsugen koma, trött så att jag säkert skulle kunna somna, men då kommer jag vakna inatt eller något. Så jag tvingar mig själv att sitta här och blogga, men det är inte fy skam det direkt. Jag gillar att skriva. Skönt att jag åtminstone känner så, nu lagom till skolan tar fart, för där lär jag få skriva.. Later!
.

1 kommentar: