Arkiv

Sök

torsdag 5 augusti 2010

Sofia dansar go go.

Hej på er! Här i Källby har det varit en grå och regnig dag utanför rutan, men desto soligare inomhus. Söta Sofia har nämligen varit här, hon är för go den tjejen! Vi har busat med Ulli på facebook, ätit chips, glass, tittat på top model 4, ätit godis, myst och hälsat på Victoria och Alexander. Hur mysigt som helst!

Sofia cyklade hem alldeles nyss, men vi ses ju snart igen! Nu ska jag tända lite ljus här i mitt rum, och sedan ska jag värma lite chinamat som vi åt igår också, sedan blir det väl till att kolla om det går någon bra film eller nåt, som man kan sitta och mysa till. Imorgon blev det ändrade planer pga att det skulle bli regn i Göteborg. Så Liseberg blir på lördag istället. Men ska iallafall träffa Hannah imorgon för lite planering.

PS: Jag vill befinna mig på Öland nu!!!.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar