Arkiv

Sök

fredag 6 augusti 2010

Om du var här.

Tänkte bara hoppa in här och säga godnatt. Den här kvällen har varit en prövning, efter en helt underbar dag med fina vänner kommer saknaden efter någon annan som inte finns här hos mig, och som aldrig heller kommer återvända. Det är tungt, men jag är bra på att kämpa, på att hålla skenet uppe, låta skenet bedra. Jag lurar mig själv. Men tårarna kommer ändå, när smärtan blir alltför olidlig och minnena av den tid som var alltför påträngande. Jag gråter, och jag saknar dig. Men det är lugnt, jag klarar mig, känslor är normala och att sörja är nödvändigt. Att såret i hjärtat sedan aldrig kommer läka är en annan femma, men att åtminstone få ur mig lite av smärtan genom tårarna känns skönt i efterhand. Snart 9 år sedan...

Jaja, nu ska jag sluta tjata om sorg, känns ju inte så kul direkt. Dags att sova, så godnatt på er alla fina! PUSS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar