Arkiv

Sök

fredag 20 augusti 2010

Okej, dags att sova!

Kom hem från U för ett tag sedan, spontana som vi är så har vi då umgåtts sedan igår. Hon kom till mig vid halv 3 och vi tillbringade eftermiddagen med att snacka, lyssna på musik, läsa tidningar, fika och bara mysa. Sedan cyklade vi hem till henne, och där tillbringade vi ännu mer tid till att sitta och snacka om allt möjlígt och kolla in facebook och så, sedan åt vi rostat bröd med nutella (mums!). Sedan bestämde vi lite snabbt och lätt att jag skulle sova över, så jag cyklade hem och hämtade lite övernattningsprylar, och sedan myste vi och låg och snackade fram till 02:30 då vi gjorde iordning oss och släckte lampan.

Imorse vaknade vi av att telefonen ringde, haha, och Ullis första kommentar var:
"Jag skulle kunna skjuta den personen som ringde nu.." haha.
Sedan låg vi kvar i sängen kanske en timme innan frukost och tillfixande. Och efter det hängde vi lite, satt ute i solen som faktiskt tittade fram på förmiddagen och klappade katten, haha. Lunch och sedan kom S och C och så hängde vi ett tag till. Åkte hem och åt kvällsmat med familjen och sedan åkte jag tillbaka och vi spelade sällskapsspel och sedan flätade jag U:s hår väldigt fint, haha. När jag cyklade hem var det kolsvart, men som tur är så kan jag vägen såpass bra, så jag gissade mig typ fram, haha, svängde lite fel här och där i skogen, men det gick riktigt bra ändå!

Nu ska jag gå och fixa iordning mig och sedan lägga mig och läsa fjärde och sista boken i Twilight-serien. På svenska. Imorgon ska jag till stan med mamma och mina bröder skulle jag tro. Ska hitta den perfekta skolväskan! Wish me luck! Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar