Arkiv

Sök

fredag 13 augusti 2010

Logiken var på topp..

Förut under födelsedagsmiddagen skrev jag ju alldeles nyss att det var fullt upp med konversationer och berättelser. Men en sak glömde jag att skriva, och det var att de logiska resonemangen verkligen var på topp under den här sittningen. Vi pratade nämligen om att mamma&pappa har tänkt åka till Brasilien om 6 år, i samband med att de båda fyller 50 och att OS hålls där. Under denna diskussion kom vi fram till att det var bra att de bestämt det redan nu, eftersom det kan komma att krävas en del pengar inför den resan.. pappas resonemang var..:

"Ja, det kan ju behövas en del pengar. För en resa dit är ju inget man bestämmer en månad i förväg att man ska göra nästa vecka".

Ehm..nä just det...
.

2 kommentarer:

  1. hahahahahahahahahaha! xDD det var kul! :D

    SvaraRadera
  2. hihihi, jag vet! ;) och det bästa var att ingen lade märke till det förän jag inte kunde hålla mig för skratt ;)

    SvaraRadera