Arkiv

Sök

måndag 16 augusti 2010

Laaaaaaaaater.

Nighty night! Filmen var finfin, mysig, se den om ni inte har gjort det. (Jag har sett den förut också, hähä). Nu ska jag sleepa lite sådär, och sedan när det är dags att stiga upp om några timmar har jag en helt fri dag, har bara några få småsaker som jag ska göra. Men jag kan sitta i myskläder hela dagen, titta på massor av filmer, roa mig med att svara på ett mail och skriva ett annat. Eller bara hänga vid typ facebook och nörda, eller spela sims heeela dagen. Jag får helt enkelt se imorgon.

Kom på en annan random sak också, förresten...Och ni ska få hjälpa mig med det... men det tar vi senare, måste få lite inblick i det själv först, sedan ska jag be om er åsikt och kreativa fantasi, haha. Låt mig ge er en liiten ledtråd... --From 2 to 3--  Ni kommer fatta sedan, jag lovar! Men nu ska jag krypa ner under varma täcket, godnatt!
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar