Arkiv

Sök

måndag 23 augusti 2010

Jag överlevde!

Fast jag gav upp springandet efter bara några hundra meter, fick sådan jädra håll att jag knappt kunde andas.. Men en riktigt lång promenad blev det iallafall, och bättre det än inget alls!

Nu är det dags att lägga sig under täcket och läsa en stund och sedan att dejta kudden. För imorgon börjar det hårda livet, lektionerna sätter igång.

Förresten.. -from 2 to 3- jag gav er ju en ledtråd och nu tänkte jag avslöja alltihop. Det är nämligen så att alla samhällselever ska få varsin dator (en macbook, wiiie) i nästa vecka. Och min lilla dator som jag har nu heter ju Igor, eftersom han är lite seg, lite igår.. Och sedan har jag en nyckelpiga som heter Ragnhild och hon blev under förra hösten ett internskämt eftersom jag hade henne i skåpet i skolan. Så jag har två små hjärtegryn som heter Igor och Ragnhild. Så vad ska jag nu döpa min nya (vita) dator till?? Det lutar åt Margot, men om ni har några förslag så lämna dem till mig!!! :D
Ehm... godnatt nu!
.

4 kommentarer:

 1. Det lutar åt Rodolfo, det bara SLOG mig, jag tror min kommer heta Rodolfo, hahaha, vet du hur fånigt det är egentligen att döpa sin dator, fast det är gulligt and I like it! :)

  SvaraRadera
 2. hahaha, Rodolfo låter urgulligt, men jag tror min är en tjej så det blir ju lite fel då, och dessutom ska ju din dator heta det ;) och ja, ingefär lite fånigt som mig och Hannah på våra kickboards, hahaha, men liksom hur ska jag kunna prata om min dator om den inte har ett namn, känns ju inte riktigt rätt ju ;) haha :*

  SvaraRadera
 3. Min ska heta "Herr Stig",haha:) skojade:)Döpt den till Sofia den andre. HAHA;)

  SvaraRadera
 4. hahah, ska överväga ditt förslag ;)

  SvaraRadera