Arkiv

Sök

fredag 13 augusti 2010

I've got soul but I'm not a soldier.

Okej, snaart ska jag sova. Tänkte bara börja med att be om ursäkt, bilderna från Liseberg har jag ju fortfarande inte lagt ut...Sorry! Men, jag har åtminstone lagt in dem på min dator, och bara för det tog jag familjens dator idag. Tajmingen är inte alltid den bästa, men det får ni ju stå ut med. Tillexempel att jag lägger in en massa inlägg på raken istället för att sprida ut dem över dagen, det beror ju självklart också på lite dålig tajming (och inte att jag snoozade lite för länge imorse).

Just nu skulle jag lätt kunna skriva några inlägg till om allt möjligt, bara för att. Men det är förmodligen bättre att jag skriver dem och sparar i utkast, så kan jag ju använda dem för tråkiga dagar utan inspiration. Jag har märkt en tydlig linje i det här mönstret förresten.. Och den är att jag bloggar mycket mer när jag är övertrött, haha. Det kanske inte kommer något vettigt, men det kommer ofta många och helt random saker, och då får jag ju saker att skriva om.

Menmen, tänkte väl ta tummen ur och skriva lite åsikter och tankar om skolstarten och gymnasie och allt som rör det. Man måste ju ändå medge att det närmar sig med stormsteg.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar