Arkiv

Sök

måndag 30 augusti 2010

Hösten är här!

Och idag har det varit riktigt fint höstväder. Solen har skinit, himlen har varit blå, men man känner i skuggan och i vinden att sommarvärmen är borta!

Igår var jag på aerobics med mamma, det stod att kursen skulle vara intensiv, och det kan man verkligen säga stämde. Haha, jag var helt slut, men det var så jäkla skönt och roligt att komma igång igen! Det är så stor skillnad på att köra aerobics eller gympa och på att t.ex ut och springa. Aerobicsen är ju så rolig, så där kan man köra på stenhårt bara för att man VILL lyckas med alla steg, hålla igång hela låten och så. Men när jag ger mig ut och springer, vet jag att det kommer vara så tråkigt, så då ger jag det inte ens en chans.. tur att det finns många olika aktiviteter att välja på, haha. I höst ska jag iallafall köra afrikans dans/yoga på måndagar och aerobics på onsdagar. Funderar faktiskt även på att köra den här aerobicsen på söndagar också, den var lite annorlunda från vad vi brukar köra annars, vilket var väldigt roligt!

Såhär såg jag ut igår på träningen iallafall, som sagt, färgglatt får mig att prestera bättre, även inom idrott, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar