Arkiv

Sök

söndag 15 augusti 2010

Goodmorning!

Uppe med tuppen känns det som, men idag fick jag ju faktiskt sovmorgon om man jämför med tidigare jobbdagar. Idag är iallafall sista dagen i kiosken på ett tag, och jag kan ju inte säga att det är mig emot direkt, visst är det helt okej att jobba, och allt funkar bra, men att bara vara ledig på sommarlovet slår det med hästlängder! Men jag kan också säga att andra somrar när jag inte jobbat, så har jag verkligen varit rastlös de dagar då jag varit helt ledig. Speciellt då om inte vädret varit något att hänga i julgranen. Men den här sommaren har verkligen gått som en smort, jag har inte längtat efter skolan alls, ens för en sekund.

Jag har jobbat 153 timmar ungefär i sommar hittils, och jag har cirka 18 timmar kvar. Dock kan jag just nu bara räkna de 6 timmar jag har idag, eftersom de andra ligger på helgen efter att skolan har börjat, och det kan jag inte relatera till just nu. Det kommer att komma, men inte riktigt än, så då finns det ingen anledning att sitta och tänka på det nu. När jag slutar jobbet idag klockan 17:00, åker jag hem och sedan ska jag bara njuta av en helt leeedig vecka innan skolan tar fart.

Och jag bryr mig inte ett dugg om vilket väder det är (även om jag såklart hoppas på fint när jag är ledig), utan bara känslan av att jag är helt ledig. Den är alldeles, alldeles underbar!

Nu ska jag byta om och gå och käka frukost! Vi hörs senare ikväll, när jag kommit hem. Pusshej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar