Arkiv

Sök

fredag 13 augusti 2010

Godnatt!

Känns lite som att bloggandet lagts lite åt sidan ett litet tag nu, vet faktiskt inte riktigt varför, känner bara inte för att skriva, vet inte vad jag ska skriva om osv. Men får väl sätta mig med penna och papper och skriva ner lite idéer, ta fram min kreativa sida och skapa inspiration åt mig själv, hehe. Grejen är den att det händer mycket i mitt liv, varje dag händer det något roligt, men det är ju inte särskilt intressant att läsa om..en dag är jag med den kompisen, och sen är jag med den, och sen träffar jag dem, och sen sover jag över där och så vidare, inte alls kul läsning.

Men lite bilder har jag faktiskt att lägga upp, från Liseberg och sådär. Kan ju även kanske ta lite foton på mina senaste tillskott i garderoben, bara för att, så ni får se lite av min höst-garderob. Ska även försöka hitta lite bilder på saker jag önskar mig just nu, typ mina drömmars skolväska och höstskor, haha. Titta nu här, nu sätts min kreativa del av hjärnan igång redan nu, haha...

Idag kom jag iallafall hem från Amanda vid 11:00, och sedan städade jag lite smått och packade upp den lilla packning jag hade med mig. Efter lunch kom Ulrike, Sofia och Hannah till mig, och vi myste tillsammans ända tills typ 23:00 när de cyklade hem. Trevligt!

Imorgon (idag, eftersom klockan är över 00:00, hehe) är det jobb i kiosken som gäller mellan 10:00-19:00, låång dag. Och sedan fyller min pappa år också, så på kvällen blir det till att fira honom.

På lördag ska jag på filmkväll med lite trevligt folk, kulkul!

Så nu vet ni mina planer för de närmsta dagarna, jobb gäller hela helgen också, fast bara mellan 10:00-16:00 då. Bloggen ska jag inte heller glömma av, ska bli bättre redan ikväll (fredag), hehe. Nu måste jag sova, godnatt!
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar