Arkiv

Sök

fredag 27 augusti 2010

Fredag.

Hej. Det har nu gått en vecka i skolan, och jag måste säga att jag börjar komma in i det väldigt bra nu. Det känns inte längre lika skrämmande, jag börjar hitta i skolan och jag hittar överallt någon jag känner, haha. Klassen funkar också utmärkt, så livet rullar på rätt bra. Nästa vecka ska vi få våra datorer, det ska bli riktigt roligt!

Annars så var Hannah här alldeles nyss, hon trodde att hon hade blivit utelåst, men det löste sig snabbt. Nu sitter jag här och slappar, och njuter av att det är fredag. Imorgon och på söndag ska jag uthärda mina två sista dagar i kiosken, men det känns väldigt avlägset faktiskt, känns konstigt att sommarjobba när sommaren är över! Men det ska säkert gå bra ändå.

Hoppas ni har haft en fin dag! Pusshej.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar