Arkiv

Sök

fredag 6 augusti 2010

FREDAG!

Goddag! Har precis duschat, och nu sitter jag här och dricker iskall LOKA och lyssnar på Lars Winnerbäck på spotify, kärlek. Ska strax blåsa håret torrt och sminka mig, men tar det lite lugnt just nu, varför stressa med det liksom. Inget jobb i helgen heller, så jag kan för första gången på hela den här sommaren ta det riktigt lugnt och inte göra någonting alls. Det känns...tomt. Tur att jag ska till Liseberg med H imorgon, för en helt ledig helg vet jag inte riktigt hur jag ska hantera, haha. Men allvarligt talat..innan Öland jobbade jag och de dagar jag inte jobbade gjorde jag något annat, träffade kompisar eller umgicks med familjen. På Öland var det full fart hela tiden och det hände en massa roliga saker varje dag. Och nu när jag kommit hem från Öland har jag ju jobbat, och igår var jag med Sofia. Idag är faktiskt första dagen som jag kunnat sova ut riktigt utan att behöva tänka på att någon ska komma eller att jag ska passa någon tid. Första dagen på 8 veckor. Haha, skrämmande. Men jaja, nu ska jag fixa mig och sedan ska jag äta lunch, Vi hörs senare, hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar