Arkiv

Sök

fredag 13 augusti 2010

Fredag den trettonde.

Haha, hej på er. Idag har jag jobbat 8 timmar och det har väl inte hänt sådär överdrivet mycket på grund av regn och grå himmel, men lite simskolebarn kommer och köper godis iallafall. I morse innan jobbet hann jag med mycket, jag kom till staden vid 09:00 med buss, och när jag vandrade över torgbron påväg in mot torget var det en gubbe som stoppade mig och frågade:
"Har du sett en död ko någon gång?"
Jag: "Njaae..."
"Det ligger en där."
Och så pekade han ner i Lidans vatten. Och mycket riktigt, där låg det en död ko och flöt, haha. Sedan stod jag där i typ en halvtimme och snackade med gubben om allt mellan himmel och jord, mycket intressant, han visste allt om det mesta typ, haha. Här kan ni läsa mer om händelsen. (Alltså om kon (ungtjuren) i Lidan, och inte om min konversation med gubben, haha).

Efter det gick jag till Willys och köpte presenter till min far som fyller år idag. Det fick bli en fin påse med lite småplock som han tycker om + en liten blomma och ett fint kort. Enkelt, men uppskattat!

Efter att jag hade stängt kiosken gick jag till mormor, och sedan åkte jag med henne och Ralph hem till oss, och så stannade de på födelsedagsmiddag för pappa. Mycket god grillad mat, mums! Många fina disskusioner om både det ena och det andra och en massa berättelser och resesnack, som alltid när Ralph är med, haha. Han har varit i 47 länder...det är coolt!

SAKNAR!! ♥
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar