Arkiv

Sök

måndag 23 augusti 2010

First day in school.

Jag har avklarat min första dag i gymnasiet!

Den gick ganska så bra måste jag säga, väldigt mycket info och nya klasskamrater, nya lärare. Det kändes helt och hållet fel imorse när jag gick på bussen och gick mot den nya skolan. Satte mig i aulan och lyssnade på fel rektor som babblade på om en massa saker som jag egentligen inte riktigt ville ta åt mig.. Jag saknade 9A idag, inte för att det var så hemskt att börja min nya klass, det verkar finnas massor med härliga människor i den, utan för att jag kännde mig trygg i 9A. 3 år går så fruktansvärt fort, det vet jag nu efter högstadiet. Och gymnasiet lär ju gå precis lika fort, om inte fortare. Men detta är bara första dagen. Om en vecka när man börjat vänja sig lite kommer det kännas bättre, och om en månad när man börjar hitta lite i korridorerna och lära sig sitt schema och framförallt lära känna sina classmates, då vet jag att det kommer kännas rätt. Men just idag kändes det fel, just för att jag känner mig alldeles för liten för ett sådant här stort steg i livet. Så är det bara.
.

4 kommentarer:

  1. Håller med dig igen Agnes. Framförallt saknade jag 3, för mig så enormt viktiga personer så det finns inte, det var så tomt, det kan lixom inte vara verkligt, vi har nästan ALLTID gått i samma klass vi tre, det kan ju inte bara sluta med det då, lixom bara, poff och så var ni inte där längre när jag vände mig om! Okej... nu låter det som om ni har dött, asså jag vet ju att vi ses och så men det jag EGENTLIGEN försökte förklara var att jag saknar er i klassen! PUSS

    SvaraRadera
  2. Jag saknar att ha er vid min sida också! NI, som har min humor, skrattar åt och med mig, busar med mig och hittar på en massa saker i korridorerna som man absolut inte kan komma på tanken att göra med den nya klassen.. Men tanken på att vi ska gå åtskilda i 3 år framöver har ännu inte slagit mig så hårt i magen, så än sålänge går det bra. Tur att vi iallafall inte går alltför långt ifrån varandra! Saknar er i min klass också, då skulle den varit perfekt, därför att allt blir perfekt bara ni 3 är med! Puss.

    SvaraRadera
  3. Saknar er:) vi får träffas i helgen:) Allihoppa och bara prata så det ryker:)

    SvaraRadera