Arkiv

Sök

onsdag 4 augusti 2010

den 4 augusti 2010.

God kväll på er! Idag har jag jobbat mellan 13:00 och 19:00, fick äran att stänga kiosken, haha. Men det har varit riktigt lugnt idag, jag har städat och fixat och det har varit riktigt roligt att arbeta. Imorgon är jag leeeeedig, och dagen ska spenderas tillsammans med Sofia! Åh, det ska bli så roligt!

På fredag är det meningen att jag ska åka till Liseberg tillsammans med Hannah, och några kompisar till, ska också bli jäkligt kul! :D

Nu ska jag fortsätta ladda in bilder från Öland på facebook...åh vad jag saknar't, vill vara där nu! Menmen, ska övertala familjen att vi ska åka dit nästa sommar också. Ha det bäst, hej.
Här är jag en vacker dag på stranden! Som ni ser, och förhoppningsvis redan vet, ÄÄÄLSKAR jag färger, hehe. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar