Arkiv

Sök

lördag 14 augusti 2010

Beslutsångesten kryper fram...

Och jag har ingen aning om vad jag ska klä på mig, haha. Kom alldeles nyss upp ur duschen, fick jobba fram till stängning idag också, men det gjorde mig inte mycket. Iallafall så ska jag försöka hitta något att klä på mig till filmkvällen jag ska på vid 20:00. Hade det bara vart tjejerna hade jag ju lätt kunnat slänga på mig vilka mjukisbyxor som helst, men nu är det faktiskt några killar som jag ska göra ett gott första intryck på också.. haha, skämt åsido, men jag får väl se vad jag hittar på..

Mat ska jag käka också, grillat med pommes och sås, mums fillibabba!

Får nog bli detta linnet, tillsammans med jeans och några smycken. Smink och håret utsläppt och plattat med luggen uppsatt. Blir säkert finemang. Nu ska jag käka! Ha en fin kväll, det ska jag ha! :D
.

2 kommentarer: