Arkiv

Sök

torsdag 19 augusti 2010

190810

Godmorgon på er! Nu har jag sovit ut så skönt och tagit igen lite av den sömn jag missade när vi var uppe så länge natten mellan tisdag och onsdag. Så nu är jag taggad för en skön sommarlovsdag, visserligen grå och regnig, men vad gör väl det. Jag och bröderna har ätit stor frukost, gott bröd, flingor och yoghurt och oboy, mums! Ska också strax ta en dusch, och klä på mig kläder. Sedan ska jag dammsuga lite och plocka lite smått här hemma, sedan ska jag laga lunch. Potatisgrattäng och köttbullar står på menyn.

Vid kvart över två, halv tre kommer Ulli till mig, gud så mysigt det ska bli!

Annars vet jag att det är en del som börjar skolan idag, så till er: Snart är det helg! ;) haha.

Ni får ha en underbar dag, hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar