Arkiv

Sök

söndag 8 augusti 2010

080810

Hejhej! Tänkte skriva godmorgon där, men kom på att det kanske inte räknas som morgon längre, haha, speciellt inte eftersom jag gick upp vid 10:00. Just nu sitter jag och tittar på "You've got mail" utan svensk undertext, bara för att jag kände att jag behövde slipa på min engelska lite. Ska nog ta och svara på mail till min amerikanske brevvän Isaac också, så att jag får använda mig lite av språket. Kanske skulle blogga på engelska..haha, skoja. Gårdagen på Liseberg var riktigt rolig, men kan det bli annat med Hannah som sällskap? Mycket tveksamt alltså. Det var iochförsig ganska mycket folk, och lite halvdant väder för parkbesök (sol och asvarmt på förmiddagen, och spöregn på eftermiddagen) men vi åkte det mesta iallafall, och jag är nöjd! :D

Igårkväll gick vi ut och träffade lite kul folk, alltid roligt att hälsa på kompisar! Vi hamnade tillslut hemma hos mig, tills de skulle åka hem, vid 02:00, haha, somnade som en stock efter det kan jag säga, man blir trött av att gå i en nöjespark heela dagen!

Idag skulle jag åkt med Hannah och hennes familj och spelat fotbollsgolf, men det blev ändringar i planerna, min familj kommer hem vid typ 01:30 och då ska vi käka lite, och lite senare i eftermiddag ska vi på släktkalas för min kusin Henrik. Vi hörs säkert lite senare, ska visa lite bilder från igår också, men måste ladda in dem på datorn först, hehe. Ha det bra nu!

2 kommentarer: