Arkiv

Sök

fredag 30 juli 2010

Godmorgon!

Hej på er! Fredag redan, gosh vad fort en vecka går eller?! Men än är den inte slut, minsann. Jag blev väckt av mina (kära?) föräldrar vid 09:00 efter att ha varit ute till 00:30 inatt, snacka om att jag var irriterad, för det var ju inte direkt så att de väckte mig lite försiktigt, utan de klampade runt, satte på teven och allt möjligt, som förde oljud av sig...måttligt irriterad var jag.. Men jag satte i öronproppar och vilade ögonen en stund till och sedan vaknade jag av mig själv en kort stund senare, men det kändes ändå så himla mycket bättre, konstigt det där.

Jag startade datorn och checkade FB en liten stund innan jag fick hjälpa till att plocka fram frukost. Sedan hamnade jag här igen, har kikat in lite bloggar och så. Nu ska jag snart bege mig iväg till duschen, och inte glömma handduken som jag gjorde en annan gång, haha, jag måste bara säga att jag ÄLSKAR den här campingen, Böda Sand äger! Om vi inte åker hit nästa år, följer jag inte med alls, hehe.

Nej just det, dusch var det! Vi hörs säkert lite senare, kanske kan ni få lite bilder också, om jag orkar anstränga mig, haha, pusshej!

2 kommentarer:

  1. hejhej, hur mkt partar du? :)

    SvaraRadera
  2. hej hej, varje kväll i två veckor! :) men snart kommer jag hem och vilar ut ;) haha

    SvaraRadera