Arkiv

Sök

lördag 31 juli 2010

310710

Hej! Idag är sista dagen här på Öland, imorgon åker vi hem... Känns verkligen jättetråkigt, usch vad jag inte vill komma hem till verkligheten, haha, nä okej, såå illa är det verkligen inte, men det är verkligen så fint och roligt här, och de här 2 veckorna har gått så sjukt fort, så det känns lite tråkigt att behöva lämna allt det här imorgon.

Här ovan fick nu några bilder som jag var tvungen att ta förut bara för att det var sista dagen på stranden, och lägg extra märke till att jag tagit dem med mobilen, kameran på den är riktigt bra måste jag säga! Nu har jag nyss käkat grillat, och ska väl snart ut och träffa Hanna, Johanna och Moa för att ta vara på den sista kvällen... Hoppas att ni har det bra, vi hörs säkert imorgon, jag tar med mig datorn i bilen. Hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar