Arkiv

Sök

torsdag 29 juli 2010

29 juli 2010.

Halloj! Här fick ni en bild på mig mot den vackra bakgrunden som månen och molnen utgjorde härom kvällen, och en på mig och Frida, hon åkte hem igår..:/  Men jag är kvar, och igår var jag och Moa ute och gjorde campingen osäker..typ, haha. Nä, skämt åsido, men vi åt glass och träffade lite folk och hängde under tak när det regnade som mest. Var hemma vid 00:20 och då öste det fullkomligt ner! Min tröja som jag hade igårkväll är fortfarande blöt...haha.

Idag har vi sjö ute på vår lilla väg och många av våra grannar har även översvämning i förtälten..inte kul. Men vi har klarat oss någorlunda bra, så vi ska väl vara nöjda. Nu ska jag springa på toaletten, och sen ska jag fortsätta sitta här och vara arg på spotify som bara krånglar och slappa ;). Hoppas att ni har det riktigt bra, puss på er! <3

1 kommentar:

  1. Jag har lagt upp vinnaren av dagens blogg nu, gå in och kolla om det blev du! :D

    SvaraRadera