Arkiv

Sök

tisdag 27 juli 2010

27 juli 2010.

Godmorgon tisdag!
Sorry för lite kass uppdatering sådär, men det blir ju så när man är på camping, man hittar på en massa annat kul istället för att sitta vid datorn, och när man väl sitter vid datorn så är antingen internet segt, eller så orkar man inte blogga och facebook känna mycket intressantare, haha. Men ha, det blir väl förmodligen bättre redan nästa vecka när jag kommer hem från Öland.

Men än sålänge vill man ju inte tänka på det, utan man lever livet här istället. Har ju som ni säkert hört talats om/upplevt, varit ett ganska stort oväder här på Öland (och på andra ställen i Sverige) under helgen. I fredags trotsade vädret och gick ut och dansade ändå, men på lördagen var det verkligen storm, så då tog vi det lugnt och hängde i Hanna och Johannas husvagn istället, mysigt!

I söndags var jag ju då på konsert. Lars Winnerbäck var GRYYYM!!! Grymtgrymtgrymt braa! Sjukt, jäkla frantastiskt superbra! Helt underbart totalt awesome! Ja, ni förstår, konserten var riktigt bra! :D

Igår höll det upp och blev riktigt bra väder under dagen, så vi var såklart ute. På scenen här på campingen hade de massor av uppträden, och jag fick ta foto med Mojje! Han var där som gästartist, hehe.  (tyvärr Sofia, hade jag ingen penna på mig, annars hade jag skaffat en autograf till dig!)

Idag är det strandväder så nu ska jag byta om, och gå ner mot det stora blå, haha.

Frida, Johanna, Jag och Mojje igårkväll :).

4 kommentarer:

 1. Vet inte om jag tror att du har träffat en kändis, kan vara en kopia. haha:

  SvaraRadera
 2. SV; Okej, jag skickar till dig sen när jag har lagt upp vinnaren :D

  SvaraRadera
 3. Jag har lagt upp vinnaren av dagens blogg nu, gå in och kolla om det blev du! :D

  SvaraRadera
 4. haha, sofia då, jag lovar det var den riktige Mojje! ;)

  SvaraRadera